DA 560mm F5.6 ED AW - Överblick

  • 22180_DA560mm_web.jpg
  • DA560mm (Custom).jpg

Väderskyddat supertele

  • Hela 560mm brännvidd
  • Motsvarar 859mm i 35mm formatet
  • HD-coating

Links

BeskrivningLäs mer

Enastående bildåtergivning av avlägsna motiv

Detta superteleobjektiv erbjuder en brännvidd på ungefär 859mm i 35mm format. Eftersom dess unika teleskop-typ kräver färre optiska element än konventionella optik, försäkrar den skarpa och väldefinierade bilder, speciellt med avlägsna motiv. Den har även två ED (Extra-low Dispersion) optiska element som ger ljusa och högupplösta bilder även vid kanterna, samtidigt som det effektivt minimerar kromatisk aberration.

Ny HD-beläggning av hög kvalitet

Objektivet behandlas med HD-beläggning, * en linsbeläggning av hög kvalitet som är nyutvecklad av PENTAX. Jämfört med konventionella flerskiktsbeläggningar ger denna nya beläggning högre ljustransmission med minskad reflektion, allt för att leverera skarpa och tydliga bilder utan ljus- och skuggeffekter.
* HD står för High Definition.

Damm- och vattentät konstruktion

Som ny modell inom AW (All Weather) serien, har objektivet en damm- och vattentät konstruktion med 29 specialtätningar för att effektivt förhindra inträngning av damm och vatten.

Ny design

Objektivets yttre design har fått en elegant vit färg för att minimera värmen som genereras inuti objektivet på grund av solen. Remfästen är gjorda av bearbetad aluminium för att förbättra dess exklusiva utseende.

Tillbehör Läs mer

till toppen