smc DA18-270mm F3.5-6.3 SDM - Överblick

  • 21497_DA18-270 mm_web.jpg
  • DA18-270mm (Custom).jpg

15x zoom

  • Motsvarar 27 - 405mm i 35mm formatet
  • Supersonic AF-motor
  • Närgräns: 49 cm över hela zoom-området

Links

BeskrivningLäs mer

Detta högförstorande zoomobjektiv erbjuder ett 15x zoomförhållande för att täcka brännvidder från vidvinkel till supertelefoto, samtidigt som den inbyggda AF-funktionen ger både en smidig och tyst autofokus i ett kompakt och lätt format. Eftersom det täcker brännvidderna från vidvinkel till tele så är detta objektiv extremt mångsidigt och behändigt och kan användas för att fotografera olika typer av motiv.

15x zoom täcker extra brett intervall.

När den monteras på en PENTAX-kamera med K-fattning, får du ett zoomomfång på 15x som täcker brännvidder från 27.5mm vidvinkel till 414mm supertelefoto i 35 mm-format. Detta gör att du kan ta bilder inom ett brett spektrum av miljöer och motiv utan objektivbyte. Den nydesignade optiken är nyckeln till att uppnå en så bred zoomtäckning i ett kompakt och lätt format, för optimal mångsidighet och hantering.

Supersonic AF motor (SDM)

Tack vare integreringen av autofokussystemet SDM som drivs av en inbyggd överljudsmotor, får objektivet en exceptionellt jämn och tyst autofokus. Monterat på en SDM-kompatibel PENTAX-kamera med K-fattning*, ändras fokusläget automatiskt till SDM-assisterad autofokus för att säkerställa en pålitlig och felfri autofokus.
** Kompatibel med K-5 II, K-5 II s, K-30, K-01, K-5, Kr, K-7, Kx, Km, K20D, K200D, K100D Super och K10D (med firmware ver. 1.30 eller senare installerad). När den monteras på andra kamerahus ändras fokusläget automatiskt till manuellt.

Exceptionell bildbeskrivning

Med två extra-low dispersion (ED) element i optiken levererar objektivet ljusstarka och högupplösta bilder även ute i kanterna, samtidigt som det effektivt minimerar kromatisk aberration.

Andra funktioner

Minsta fokuseringsavstånd 0.49m över hela zoomområdet
Rundat membran för att producera en jämn och vacker bokeh, samtidigt som det minimerar icke önskvärda ljuseffekter.

Tillbehör Läs mer

till toppen